Menu-cateringowe

Caffe Horst / Menu-cateringowe

Menu Cateringowe

Bigos
45,00

1 kg

Rosół z makaronem
12,00

300 ml

Krem pieczarkowy
16,00

300 ml

Zupa grzybowa
20,00

300 ml

Bogracz
17,00

300 ml

Barszcz
19,00

900 ml

Rolady wołowe
160,00

1 kg

Rolady wieprzowe
110,00

1 kg

Karkówka
90,00

1 kg

Patera mięs i wędlin
80,00
Patera serów
80,00
Tatar wołowy porcja
30,00

200g

Sałatka grecka
35,00

1000 ml

Sałatka jarzynowa
50,00

1000 ml

Sałatka gyros
40,00

1000 ml

Sałatka z szynką długo dojrzewającą
50,00

1000 ml

Sałatka z tortellini
40,00

1000 ml

Sałatka z kurczakiem i ananasem
50,00

1000 ml

Sałatka z tuńczyka i ryżu
40,00

1000 ml

Sałatka makaronowa z szynką
50,00

1000 ml

Szynka z chrzanem w galarecie
42,00

półmisek – 6 sztuk

Bratheringi
25,00

900 ml

Ryba po grecku
25,00

500g

Karp w galarecie
45,00

(2 dzwonka + galaretka) 500 g

Śledź w oleju
27,00

500g

Śledź w śmietanie
27,00

500g

Tymbalik drobiowy
8,00

sztuka

Krokiet z kapustą i grzybami
8,00

sztuka

Krokiet z mięsem
8,00

sztuka

Kapusta z pieczarkami
25,00

500g

Kapusta czerwona na boczku
25,00

500g

Sernik Baskijski
160,00

blacha średnicy 24 cm 10-12 porcji

Tort bezowy z mascapone i owocami sezonowymi
160,00

10-12 porcji

Sorry, the comment form is closed at this time.