Menu-cateringowe

Caffe Horst / Menu-cateringowe

Menu Cateringowe

Bigos
70,00

1 kg

Rosół z makaronem
16,00

300 ml

Krem pieczarkowy
20,00

300 ml

Zupa grzybowa
26,00

300 ml

Bogracz
25,00

300 ml

Barszcz
30,00

900 ml

Rolada wołowa
38,00

sztuka

Karkówka
30,00

sztuka

Patera mięs i wędlin
99,00
Patera serów
99,00
Tatar wołowy porcja
36,00

200g

Sałatka jarzynowa
50,00

1000 ml

Sałatka grecka
45,00

1000 ml

Sałatka gyros
45,00

1000 ml

Sałatka z szynką długo dojrzewającą
50,00

1000 ml

Sałatka z tortellini
50,00

1000 ml

Sałatka z kurczakiem i ananasem
50,00

1000 ml

Sałatka z tuńczyka i ryżu
45,00

1000 ml

Sałatka makaronowa z szynką
50,00

1000 ml

Szynka z chrzanem w galarecie
42,00

półmisek – 6 sztuk

Bratheringi
32,00 / 59,00

900 ml / 1700 ml

Ryba po grecku
80,00

1kg

Karp w galarecie
60,00

(2 dzwonka + galaretka) 500 g

Śledź w oleju
50,00

500g

Śledź w śmietanie
50,00

500g

Tymbalik drobiowy
10,00

sztuka

Krokiet z kapustą i grzybami
11,00

sztuka

Krokiet z mięsem
11,00

sztuka

Kapusta z pieczarkami
35,00

500g

Kapusta czerwona na boczku
35,00

500g

Sernik Baskijski
240,00

blacha średnicy 24 cm 10-12 porcji

Tort bezowy z mascapone i owocami sezonowymi
240,00

10-12 porcji

Sorry, the comment form is closed at this time.